Young Perfect groot winnaar bij The Perfect Pitch

28 sep 18

Op 27 september vond The Perfect Pitch plaats, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door het Instore Shopper Marketing Instituut (ISMI). Tijdens dit evenement, waarbij opvallende en mooie shoppermarketing-cases centraal staan, bepalen bezoekers en een professionele jury welke case er binnen een viertal categorieën met de winst vandoor gaat. Young Perfect wist in maar liefst 3 van de 4 categorieën de winst binnen te slepen. Met een tweede plaats binnen de vierde categorie mochten wij ons deze dag dan ook tot groot winnaar kronen!

Deel:

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Young Perfect hoge ogen weet te gooien tijdens The Perfect Pitch (voorheen de Shopper Marketing Awards). In eerdere jaren werden al awards mee naar huis genomen voor cases als de Funky Fridge, Salad in a Jar en de Yoghurt Boutique. Dit jaar mochten wij met 6 genomineerde cases strijden om winst binnen de volgende vier categorieën:

 

Shopper Marketing
De complete customer journey, ingericht op een geselecteerde doelgroep in een specifiek kanaal.
Nominatie: Hero Jam Studio (Hero Benelux)

 

Smart Innovations
Vernieuwende technologie en technieken om het shoppergedrag te beïnvloeden.
Nominatie: SPAR University Try&Buy met Hero Cassis (SPAR University & Hero Benelux)

 

Shopper Activatie met Field Marketing
Nominaties:

  • Mars Bites (Mars Nederland)
  • Heerlijk Aspergetijd (ZON fruit & vegetables)

 

Shopper Activatie met POS-materiaal
Nominaties:

  • Alle Dagen Feest (Philips, Aviko, NewForrest)
  • Het Snoepwinkeltje (Perfetti van Melle)

The Perfect Pitch

Waar in voorgaande jaren enkel een professionele en betrokken jury een oordeel velde over genomineerde en winnende cases, werd dit jaar ook het publiek in de zaal betrokken bij deze keuze. Middels een 5 minuten durende pitch mochten merken, retailers en bureaus publiek overtuigen om voor hun case te stemmen middels een Kahoot! stemronde. Het oordeel van de jury, dat vooraf al was vastgesteld, bepaalde tezamen met het aantal stemmen uit de zaal het eindoordeel over de cases binnen iedere categorie.

De winnaars

Na een reeks spannende pitches wisten we er binnen de categorieën Shopper Marketing (Hero Jam Studio), Smart Innovations (SPAR University Try&Buy met Hero Cassis) en Shopper Activatie met POS-materiaal (Alle Dagen Feest) met de winst vandoor te gaan. De Heerlijk Aspergetijd case van ZON fruit & vegetables wist een fantastische tweede plaats te behalen binnen de categorie Shopper Activatie met Field Marketing.


 

Wij bedanken al onze mooie opdrachtgevers voor het vertrouwen om deze succesvolle projecten te mogen bedenken en uit te voeren!

Meer weten, heb je een vraag of wil je samenwerken?

Neem contact op met Caroline.

Gerelateerd nieuws

Nieuws2 nov 22

Rebranding van Young Perfect

Anno 2022 verandert de wereld continu: shoppers bewegen, offline én online. Om die shoppers te blijven inspireren, navigeren én activeren zullen we met ze mee moeten bewegen naar die plekken waar je ze kunt raken

Nieuws10 jun 22

Young Perfect wint de Shopper Marketing Award 2022

Op 9 juni 2022 brachten wij een bezoek aan het evenement: Catch the shopper. Dit evenement stond in het teken van de Marketing Shopper Award uitreiking, georganiseerd door ISMI en Curious You.

Nieuws11 feb 21

Young Perfect Content Studio

Young Perfect lanceert Young Perfect Content Studio!

Nieuws2 jul 20

Familiebedrijf Young Perfect bestaat 30 jaar!

Het is feest! Op 2 juli 2020 viert Young Perfect namelijk haar 30-jarig jubileum.

Nieuws12 mei 20

Intouch.com & Young Perfect bundelen krachten: AI technologie naar fysieke retail- omgeving

De retailbranche komt digitaler uit de coronacrisis, het shoppergedrag is veranderd. Met trots kondigen Intouch.com en Young Perfect dan ook hun partnership aan.

Nieuws8 apr 20

Eatertainment bedankt de helden van Breda met paasactie

‘Hulde aan de helden van Breda’, aldus Eatertainment, die deze woensdagochtend haar lokale helden van het Bredase Amphia Ziekenhuis in het zonnetje zette.

Nieuws25 nov 19

Inspectie SZW met goed gevolg

Begin 2019 bereikte ons het bericht dat Young Perfect random geselecteerd was voor een inspectie door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Nieuws26 mrt 19

Young Perfect in top 3 bij de Business Awards Baronie van Breda

De Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Eind maart vond de tweede editie van dit evenement plaats.