Young Perfect Content Studio

11 feb 21

Young Perfect lanceert Young Perfect Content Studio!

 

Dit label komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. De laatste jaren ontwikkelden we al veel vaker content voor opdrachtgevers. A-merkfabrikanten, vers-leveranciers en retailers vroegen ons regelmatig om met hen mee te denken. Wij hebben daarom al veel prachtig materiaal mogen maken.

Deel:

Young Perfect Content Studio is gespecialiseerd in receptontwikkeling, foodfotografie en how-to receptvideo’s. Maar ook voor gamification, grafisch vormgeving en korte social media teasers zijn we jullie partner.
Wij creëren content die past bij jouw merk en het communicatiemiddel waar het voor bedoeld is. Ideaal ter ondersteuning van jouw campagne, zowel offline als online!

 

En alles vanaf één adres, in 3 verschillende kookstudio’s die te customizen zijn d.m.v. verschillende keukenfronten en stijlen waardoor je een keuze hebt uit 10 verschillende settings.

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons en dan kijken we gezamenlijk hoe Young Perfect Content Studio een rol kan spelen in jouw contentontwikkeling.

 

En, wil je leuke inspiratie? Lees hier verder.

 

Meer weten, heb je een vraag of wil je samenwerken?

Neem contact op met Kim.

Gerelateerd nieuws

Nieuws25 apr 23

Holoboer vertelt zijn verhaal op de winkelvloer

Innovatief en creatief in-store activatieconcept gelanceerd om boer dichter bij de consument te brengen: Mijn Melk Mini Pop-Up Boerderij

Nieuws12 apr 23

Diorama of Desire

Plant FWD verleidt met supermarkt Diorama of Desire aanwezigen tot meer plantaardig. Bezoek de speciaal ontworpen future foodstore!

Nieuws2 apr 23

Samenwerking Green Protein Alliance en Eatertainment

Green Protein Alliance en Eatertainment werken samen toe naar 50% van de dagelijkse eiwitten uit plantaardige bronnen.

Nieuws2 nov 22

Rebranding van Young Perfect

Anno 2022 verandert de wereld continu: shoppers bewegen, offline én online. Om die shoppers te blijven inspireren, navigeren én activeren zullen we met ze mee moeten bewegen naar die plekken waar je ze kunt raken

Nieuws10 jun 22

Young Perfect wint de Shopper Marketing Award 2022

Op 9 juni 2022 brachten wij een bezoek aan het evenement: Catch the shopper. Dit evenement stond in het teken van de Marketing Shopper Award uitreiking, georganiseerd door ISMI en Curious You.

Nieuws2 jul 20

Familiebedrijf Young Perfect bestaat 30 jaar!

Het is feest! Op 2 juli 2020 viert Young Perfect namelijk haar 30-jarig jubileum.

Nieuws12 mei 20

Intouch.com & Young Perfect bundelen krachten: AI technologie naar fysieke retail- omgeving

De retailbranche komt digitaler uit de coronacrisis, het shoppergedrag is veranderd. Met trots kondigen Intouch.com en Young Perfect dan ook hun partnership aan.

Nieuws8 apr 20

Eatertainment bedankt de helden van Breda met paasactie

‘Hulde aan de helden van Breda’, aldus Eatertainment, die deze woensdagochtend haar lokale helden van het Bredase Amphia Ziekenhuis in het zonnetje zette.