Creative Strategy & Concept

Wij bedenken creatieve shopper marketing campagnes

Onze creatieve afdeling is als een magische bron van ideeën, klaar om de vragen van onze klanten te beantwoorden met een combinatie van kennis, ervaring en diepgaande inzichten in het gedrag van shoppers. Met deze krachten gebundeld, gaan we aan de slag. We duiken diep in de wereld van shopper insights en data, en van daaruit ontstaat ons creatieve concept. Of het nu gaat om een knallende offline activatie of een meeslepende omnichannel campagne, wij zetten alles op alles om jouw visie tot leven te brengen.

Shopper Insights & DataStrategieConceptontwikkeling

Effectief resultaat door shopper insights

Tailor-made activatievoorstel, altijd data driven

Wij geloven dat creativiteit én shopper insights de basis zijn voor het beste en meest effectieve activatieresultaat. Hoe meer je van je doelgroep en haar shopper journey weet, hoe beter je haar kunt vinden en aan je kunt binden. Binnen onze concepten geven we altijd antwoord op vragen als: waar te activeren, met welk middel en hoe dit uitgevoerd zou moeten worden. We hebben 34 jaar aan vergaarde shopper data tot onze beschikking. Door deze toe te passen op jouw merkvraagstuk komen we tot een sterk tailor-made advies.

 

 

 

Een beeld zegt met dan 1000 woorden

Onze gekozen strategie, concept, creatieve ideeën en het plan van aanpak zetten we altijd uiteen in een tailor-made presentatie. Optioneel werken we schetsen van de activatie uit. Zo laten we het creatieve concept echt tot leven komen. Altijd handig om ook jouw interne en externe stakeholders te overtuigen van de activatie.

Onze cases

Young Perfect

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze ontwikkelingen!

<