Creative Strategy & Concept

Wij bedenken en maken impactvolle concepten

Op basis van diepe shopper insights ontwikkelen wij voor jou een creatief concept dat aansluit bij jouw merkdoelstellingen: van een offline activatie tot een volledige omnichannel campagne. Altijd met de juiste boodschap voor het beste resultaat!

Shopper Insights & DataStrategieConceptontwikkeling

Effectief resultaat door shopper insights

Tailor-made activatievoorstel, altijd data driven

Wij geloven dat creativiteit én shopper insights de basis zijn voor het beste en meest effectieve activatieresultaat. Hoe meer je van je doelgroep en haar shopper journey weet, hoe beter je haar kunt vinden en aan je kunt binden. Binnen onze concepten geven we altijd antwoord op vragen als: waar te activeren, met welk middel en hoe dit uitgevoerd zou moeten worden. We hebben 32 jaar aan vergaarde shopper data tot onze beschikking. Door deze toe te passen op jouw merkvraagstuk komen we tot een sterk tailor-made advies.

 

 

 

Een beeld zegt met dan 1000 woorden

Onze gekozen strategie, concept, creatieve ideeën en het plan van aanpak zetten we altijd uiteen in een tailor-made presentatie. Optioneel werken we schetsen van de activatie uit. Zo laten we het creatieve concept echt tot leven komen. Altijd handig om ook jouw interne en externe stakeholders te overtuigen van de activatie.

Onze cases

Young Perfect

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze ontwikkelingen!

<