Intouch.com & Young Perfect bundelen krachten: AI technologie naar fysieke retail- omgeving

12 mei 20

De retailbranche komt digitaler uit de coronacrisis, het shoppergedrag is veranderd. Met trots kondigen Intouch.com en Young Perfect dan ook hun partnership aan. Met deze samenwerking wordt het mogelijk om real time oplossingen en aanbevelingen te doen binnen fysieke retail. Een mooie manier om de filosofie van zowel Intouch.com als Young Perfect te verenigen door shoppers te bereiken op het juiste moment, op de juiste plaats en met de juiste middelen. Het partnership met Intouch.com stelt Young Perfect in staat om relevante digital & AI-elementen te verwerken in activaties, waarbij er meer focus wordt gelegd op een combinatie van offline en online experience.

 

Je leest alles over de samenwerking tussen Intouch.com en Young Perfect in dit persbericht.

Deel:

Meer weten, heb je een vraag of wil je samenwerken?

Neem contact op met Caroline.

Gerelateerd nieuws

Nieuws2 nov 22

Rebranding van Young Perfect

Anno 2022 verandert de wereld continu: shoppers bewegen, offline én online. Om die shoppers te blijven inspireren, navigeren én activeren zullen we met ze mee moeten bewegen naar die plekken waar je ze kunt raken

Nieuws10 jun 22

Young Perfect wint de Shopper Marketing Award 2022

Op 9 juni 2022 brachten wij een bezoek aan het evenement: Catch the shopper. Dit evenement stond in het teken van de Marketing Shopper Award uitreiking, georganiseerd door ISMI en Curious You.

Nieuws11 feb 21

Young Perfect Content Studio

Young Perfect lanceert Young Perfect Content Studio!

Nieuws2 jul 20

Familiebedrijf Young Perfect bestaat 30 jaar!

Het is feest! Op 2 juli 2020 viert Young Perfect namelijk haar 30-jarig jubileum.

Nieuws8 apr 20

Eatertainment bedankt de helden van Breda met paasactie

‘Hulde aan de helden van Breda’, aldus Eatertainment, die deze woensdagochtend haar lokale helden van het Bredase Amphia Ziekenhuis in het zonnetje zette.

Nieuws25 nov 19

Inspectie SZW met goed gevolg

Begin 2019 bereikte ons het bericht dat Young Perfect random geselecteerd was voor een inspectie door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Nieuws26 mrt 19

Young Perfect in top 3 bij de Business Awards Baronie van Breda

De Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Eind maart vond de tweede editie van dit evenement plaats.

Nieuws28 sep 18

Young Perfect groot winnaar bij The Perfect Pitch

Op 27 september vond The Perfect Pitch plaats, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door het Instore Shopper Marketing Instituut (ISMI).