Content Studio

Unieke content die smaakt naar meer!

Voor jouw merk ontwikkelen wij visuele verhalen vanuit onze inhouse (kook)studio’s of op locatie: van receptontwikkeling met foto, video en van grafisch design tot social media content.

ReceptontwikkelingFood FotografieFood VideoSocial ContentLive StreamingFood StylingInhouse kookstudioGrafisch Design

Finger-licking good verhalen

Content die verrast en verleidt

Een verhaal dat inspireert. Foto’s en video’s die je kunt proeven, een post die je absoluut wil liken. Wij laten de consument jouw product en verhaal zien. Met een team van food designers, diëtisten, food fotografen en influencers creëren wij inspiratievolle content in de vorm van receptontwikkeling, foodfotografie, styling of professionele video’s. Met een goede briefing en inzichten vanuit ons online food & experience platform Eatertainment weten wij als geen ander aansluiting te vinden met jouw merk en doelgroep en de juiste vertaalslag te maken naar content.

Contentcreatie in eigen kookstudio’s

Wij prikkelen alle zintuigen met impactvolle verrassende content. Alle recepten, fotografie, how to video’s en social content produceren we in onze YP Content Studio of op locatie. We hebben inmiddels 4 inhouse studio’s met kookeilanden en een veelzijdige propshop. Hiermee zijn we flexibel en kunnen we content maken die passend is bij jouw merkuitstraling. Ideaal ter ondersteuning van jouw online campagne of voor het genereren van extra attentiewaarde op de winkelvloer.

 

Hierbij kunnen we ook gebruik maken van ons influencer netwerk. Influencers waarmee we kunnen co-creëren en die we kunnen inzetten om jouw content extra kracht bij te zetten. Denk bijvoorbeeld aan campagne foto’s of een (live) online workshop. Hier leent de kookstudio zich perfect voor.

Onze cases

Young Perfect

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze ontwikkelingen!

<