Over Ons

Young Perfect, voor al jouw omnichannel activaties

Wij zijn Young Perfect, een Brabants familiebedrijf: gastvrij, uitbundig, dynamisch en ondernemend. In 1990 gestart binnen foodmarketing en nu uitgegroeid tot hét toonaangevende bureau in nationale en lokale omnichannel activaties. Dit doen wij op alle touchpoints binnen de customer journey in Nederland en België.

een team van creatieve professionals

Vanuit Breda werken we met een gepassioneerd team van 45 creatieve professionals aan jouw activatieconcept: van strategie en concept tot creatie, realisatie en communicatie. Wij ontzorgen jou van A tot Z.

 

Alle recepten, food fotografie, how to video’s en social content produceren we allemaal inhouse in onze Young Perfect Content Studio. We hebben inmiddels 4 studio’s met kookeilanden en props waarin we dagelijks de mooiste content maken voor merken en retailers. Via ons eigen food & experience platform Eatertainment.nl, unieke samenwerking met DPG media en ons influencersnetwerk zijn we daarnaast in staat om consumenten met deze content online te inspireren. Hiermee bieden we een compleet omnichannel dienstenpakket aan.

 

Nu ook in België

In 2021 zijn we ook als activatiebureau in Leuven, België gestart. Met een lokaal team verwennen, verrassen en verleiden we ook hier de lokale shopper. Dit biedt jou kansen om met één activatiecampagne shoppers over de landsgrenzen te activeren.

 

Jaap de Jong, Managing Director “Mijn droom? Hét omnichannel marketingbureau van Nederland en België worden waarbij we retailers, merken en consumenten verbinden met verrassende en bevlogen campagnes. Werken vanuit de oplossing voor de consument op alle relevante touchpoints binnen de shopper journey. Altijd gedreven vanuit de filosofie dat kwaliteit altijd voorop staat en dat een tevreden klant onze beste ambassadeur is.”

Young Perfect

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze ontwikkelingen.

<