Partners

Samenwerken

Wij zijn daar waar de shopper is, in Nederland én sinds 2022 ook in België. We zijn exclusieve activatiepartner van Albert Heijn. We werken daarnaast samen met vele toonaangevende retailers en (food) merken in Nederland. We hebben een groot netwerk van partners in verschillende disciplines: foodretail, foodservice, electronic retail (ERT), home, lifestyle, beauty en online. Zo bereiken we jouw doelgroep op diverse touchpoints binnen haar customer journey. Of dit nu op social media, in de sportschool, bij het tankstation of bij de supermarkt om de hoek is.

Retailers

Foodretail & Foodservice

Wat eten we vanavond? Maar liefst 70% van alle shoppers maakt deze beslissing pas als zij daadwerkelijk met hun neus voor het supermarktschap staan. Met partners als Albert Heijn, PLUS, Sligro en meer, bieden wij volop inspiratie op het juiste moment in de customer journey.

Electronic retail (ERT), home, beauty en online

Van airfryer tot stofzuiger en van slimme speaker tot tablet; elektronische producten vormen een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. En waar ‘proeven = geloven’ geldt in het foodkanaal, geldt ’try = buy’ absoluut binnen electronic retail. Voor de categorie home bereiken shoppers op diverse punten van de customer journey als het gaat om schoolartikelen, huishoudelijke producten, decoratie tot aan petrol. Binnen het segment beauty draait het om gezonde lifestyle, aandacht voor uiterlijke verzorging en de bewustwording hiervan.  Binnen het retaillandschap vindt een steeds grotere verschuiving plaats van bricks naar clicks waarbij de online retailer steeds meer terrein wint. Met ons food & experience platform Eatertainment, en daarnaast onze partners in de categorie Online wordt jouw doelgroep bereikt nog voordat zij ook maar ergens een stap binnen zet.

Foodmerken

We verzorgen impactvolle activaties: van een offline activatie tot een volledige omnichannel campagne. Dit doen we voor uiteenlopende bedrijven: van start-ups tot grote A-merken in de foodbranche en daarbuiten.

 

Meer weten, heb je een vraag of wil je samenwerken?

Bel of mail ons!

info@youngperfect.nl

+31 (0)76-5202933