Vacature

Young Perfect Merk- ambassadeur

Werken bij Young Perfect kan op twee locaties: kantoor en de winkelvloer. Deze pagina is gericht op onze merkambassadeur vacatures, de banen op de winkelvloer. Wil jij liever werken op kantoor? Bekijk dan de vacatures op onze ‘Werken bij‘ pagina.

Waarom jij bij Young Perfect wil werken:

Iedereen is welkom!
Iedereen is welkom!

Ben je sociaal, graag onder de mensen en niet vies van werken? Dan pas jij perfect bij ons, ongeacht je leeftijd! Het belangrijkste is dat jij jouw interesse en kennis enthousiast overbrengt aan anderen.

Altijd in de weer
Altijd in de weer

Bij Young Perfect werken als sales promotor, promotiemedewerker of demonstratiekok betekent dat je onze merkambassadeur bent. Als merkambassadeur ben je altijd in de weer: met mensen, met eten en met drinken. Je komt te werken in verschillende omgevingen, zoals winkels, supermarkten, beurzen en andere toffe plekken waarbij je op verschillende manieren producten presenteert. Je maakt een praatje met shoppers van verschillende leeftijden.

Werken voor de tofste merken
Werken voor de tofste merken

Bij Young Perfect werken we samen met de tofste A-merken om hun producten op een unieke manier onder de aandacht te brengen. Het toverwoord hierbij is: beleving. Aan jou de taak om de producten voor deze merken te bereiden en/of te promoten door shoppers te laten proeven, voelen, ruiken en alles erover te vertellen. Kortom, jij creëert een ultieme productbeleving!

Twijfel niet langer
Twijfel niet langer

Ook wanneer je geen verkoopervaring hebt kom je bij ons in een gespreid bedje terecht. Heb je een grote passie voor food en maak je graag een praatje? Dan ben je de aangewezen persoon om te werken als merkambassadeur. Wij leiden jou op tot een echte merkambassadeur en met jouw sociale vaardigheden, aanstekelijke enthousiasme en open houding ben je al ruim over de helft van wat je nodig hebt.

Jij bepaalt wanneer je werkt!
Jij bepaalt wanneer je werkt!

Elke promotie is uniek, net als de tijd en locatie waar je werkt. We verwachten daarom een bepaalde mate van flexibiliteit van je. Idealiter beschik je over eigen vervoer en ben je regelmatig inzetbaar in de weekenden, van donderdag tot en met zondag. Jij bepaalt wanneer je werkt: je wordt ingepland aan de hand van de beschikbare dagen die je zelf doorgeeft. Daardoor is deze baan perfect te combineren met bijvoorbeeld je studie of andere bezigheden!

Ons aanbod
Ons aanbod

Bij ons krijg je een flexibele baan met een goed salaris, onkostenvergoeding en kilometervergoeding. Je werkt altijd in jouw regio en alleen wanneer het jou uitkomt. Dit is een mooie kans om aan de slag te gaan met de mooiste A-merken onder goede begeleiding van field en quality coaches.

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al helemaal werken als merkambassadeur? Bekijk onderstaande vacatures voor welke functie het beste bij jou past en neem contact met ons op! Stuur via onderstaand formulier of het formulier op de vacaturepagina jouw motivatie, dan hoor je binnen 48 uur van ons. We nemen telefonisch contact met je op en plannen een intakegesprek. Daarna weten we allebei of het een goede match is en je aan de slag gaat als merkambassadeur bij Young Perfect!

 

Solliciteren?

Young Perfect is hét bureau voor een complete brand & shopper journey activatie

Ben jij de merkambassadeur waar wij naar op zoek zijn?
Stuur je motivatie en cv dan zo snel mogelijk naar Maaike via werving@youngperfect.nl. Meer weten, neem dan contact met Maaike op via 076-5202933.

  CV uploaden (max 2mb)

  Filename.txt

  jpg, png, pdf, doc, docx, txt

  Motivatiebrief (max 2mb)

  Filename.txt

  jpg, png, pdf, doc, docx, txt

  Ps, we gebruiken je gegevens alleen voor sollicitatie doeleinden en worden niet doorverkocht aan derden.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.