Samenwerking Green Protein Alliance en Eatertainment

2 apr 23

Green Protein Alliance gaat met haar consumentenplatform zokanhetook.nu een duurzaam partnership aan met Young Perfect en hun food inspiratie & experience platform Eatertainment.nl. Het doel is dat de gemiddelde Nederlander in 2025 minimaal 50% van de dagelijkse eiwitten uit plantaardige bronnen haalt. Oftewel: samen naar 50/50 in 2025.

Deel:

In het partnership tussen Green Protein Alliance en Eatertainment staat het doel centraal om meer Nederlanders vaker plantaardig te laten eten op een positieve, leuke en toegankelijke manier. Het gaat voornamelijk om mensen waarvoor de keuze voor plantaardige voeding nog niet vanzelfsprekend is. Door uiteindelijk minimaal 50% van alle recepten op Eatertainment plantaardig te maken, willen beide partijen samen dit doel bereiken.

 

De bestaande recepten van zokanhetook.nu worden op Eatertainment.nl geplaatst, maar ook bij de ontwikkeling van nieuwe recepten wordt rekening gehouden met plantaardige recepten. Daarnaast wordt er op social media en in nieuwsbrieven door Eatertainment regelmatig aandacht besteed aan de boodschap van Green Protein Alliance en zokanhetook.nu.

 

Young Perfect en Green Protein Alliance werken er op die manier samen naartoe dat Nederlandse consumenten geïnspireerd én geactiveerd worden om meer plantaardig te eten. Onder andere duurzaamheid, CO2 reductie, eiwittransitie en gezondheid en inspiratie staan hierbij centraal.

Meer weten, heb je een vraag of wil je samenwerken?