Off- en online verbinden

Shoppers raken op alle touchpoints binnen de customer journey

De wereld verandert continue: shoppers bewegen offline én online. Om die shoppers te blijven inspireren, navigeren en activeren, verrassen wij ze met waardevolle concepten. Zo veranderen wij shoppers in fans van jouw merk.

Hoe? Met finger-licking good verhalen en een arsenaal aan middelen, data en diepe kennis van shopper doelgroepen en retail geven wij vorm aan the future of foodmarketing. Om jouw merk maximaal te activeren, bieden wij een uniek dienstenpakket aan:

 

  • Creative strategy & Concept: op basis van shopper insights en data ontwikkelen wij een creatief concept: van offline activatie tot een volledige omnichannel campagne. Altijd met de juiste boodschap voor het beste resultaat.
  • Content Studio: voor jouw merk ontwikkelen we visuele verhalen vanuit onze inhouse (kook)studio of op locatie: van receptontwikkeling met foto, video en grafisch design tot social media content.
  • Activation & Experiences: met ons grote netwerk zorgen we dat jouw merk lokaal zichtbaar is en creëren we beleving en impact daar waar de shopper is.
  • Food & experience platform: wij laten consumenten op een inspirerende manier kennismaken met jouw merk via recepten en unieke features op ons eigen platform Eatertainment.nl en social media.
Young Perfect

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze ontwikkelingen.

<