Vacatures

"Vertrouwen, Trots en Plezier: dat is werken bij Young Perfect!

Werken bij Young Perfect kan op twee locaties: kantoor en de winkelvloer. Deze pagina is gericht op onze kantoor-/magazijnvacatures. Wil jij liever werken op de winkelvloer tijdens activaties? Dan ben je op zoek naar de vacatures voor merkambassadeurs. Deze zijn te vinden op de volgende pagina: Werken als merkambassadeur.

Waarom jij bij Young Perfect wil werken:

Werken voor de tofste merken
Werken voor de tofste merken

Samen met je collega’s werk je aan de gaafste campagnes voor onze klanten, A-merken uit o.a. de foodbranche en toonaangevende retailers.

Een inspirerende omgeving
Een inspirerende omgeving

Bij Young Perfect is geen dag hetzelfde. Waar je wel op kan rekenen: een jong en gezellig team, korte lijnen en het tofste kantoor van Breda met glijbaan. Bij ons geldt teamwork makes the dream work!

 

Gunstige arbeidsvoorwaarden
Gunstige arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je voor jouw werk met een goed salaris én uitstekend secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, 27 vakantiedagen (o.b.v. 40- urige werkweek) en reiskostenvergoeding.

Flexibel werken
Flexibel werken

Op kantoor werken afwisselen met thuiswerken voor een fijne balans? Geen probleem, we zijn flexibel! En werk je een dagje thuis dan ontvang je thuiswerkvergoeding.

Jezelf ontwikkelen
Jezelf ontwikkelen

Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen: uit te vinden waar je goed in bent, wat je nog wil leren en waar je naar toe wilt groeien. Jij staat aan de roer van jouw carrière!

Work hard, play hard
Work hard, play hard

Wekelijks sluiten we de week gezellig af met een vrijmibo. Ook hebben we regelmatig gezellige (thema) feestjes en doen we leuke activiteiten met elkaar.

“Great Place To Work® Nederland
“Great Place To Work® Nederland"

Young Perfect wordt door jouw toekomstige collega’s, met officiële certificaat, gezien en beoordeeld als een plek waar je graag wilt werken en waar men zich gewaardeerd voelt.