Activation & Experiences

Activaties daar waar de shopper is

Met ons grote netwerk zorgen wij dat jouw merk op verrassende wijze lokaal zichtbaar is. Niet alleen op de winkelvloer, maar ook op NS stations, winkelcentra of beurzen. We creëren beleving en impact daar waar de shopper is.

In- en Nearstore ActivatiesDemonstraties en ProeverijenMerchandisingSamplingFoodtrucksShopper WorkshopsPop-up StoresInfluencers (Live & Online)

Beleving maakt van shoppers fans

32 jaar foodmarketing expertise

Of het nu gaat om een instore proeverij, shopper workshop, foodtruck tour of een pop-up event, wij hebben de expertise en middelen in huis om jouw merk impactvol te activeren. Uiteraard met jouw doelstelling als uitgangspunt. Onze onderscheidende offline activaties zorgen voor groei in brand awareness, rotatie en/ of marktpenetratie.

Omnichannel activeren voor het beste resultaat

Met shoppers activeren zijn we groot geworden. Sinds 1990 zijn we toonaangevend in shopperactivaties met vele marketingawards als bewijs. Daar zijn we trots op. Veranderende tijden, vragen echter om een nieuwe aanpak. Shoppers zijn overal. We activeren daarom niet meer alleen in en rondom supermarkten, op NS stations of beurzen, maar nu ook online.

 

Ons food & experience platform, de unieke samenwerking met DPG media en ons influencersnetwerk kunnen daarnaast voor jouw merk een groot mediabereik realiseren. Met onze omnichannel aanpak weten we de shopper zo op meerdere touchpoints van zijn customer journey te raken. We zorgen voor meer zichtbaarheid van jouw merk en creëren beleving en impact off – én online.

Onze cases

Young Perfect

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze ontwikkelingen!

<