Plant FWD 2024

30 apr 24

Plant FWD 2024: wat waren het 2 fantastische dagen in het Theater Amsterdam. Als founding partner kijken we met trots terug op de 2e editie van een succesvol internationaal event vol innovatie en inspiratie.

 

Op dinsdag 23 april en woensdag 24 april mocht Jaap de Jong samen met Chris Rikkers van JDV Concept de Plant FWD Market op een geweldig bijzondere manier openen. Een plantbased food market van ruim 1000m2 met tal van vooruitstrevende merken.

 

Voor de Plant FWD Market hebben we onze bijdrage geleverd in de voorbereiding, ontwikkeling, coördinatie en realisatie samen met JDV Concept. Ook met Eatertainment waren we aanwezig op de Plant FWD Market en lieten de bezoekers hun eigen noodle soup to go maken.

Deel:

Over Plant FWD

Bij Plant Forward streven ze ernaar om balans terug te brengen in de voedselconsumptie door de overgang van de huidige 40% naar 50% plantaardige eiwitten in 2030 te versnellen. Daarom hebben zij Plant Forward opgericht; een plantaardige conferentie in de regio Groot-Amsterdam, waar we start-ups, scale-ups, investeerders, toekomstige talenten, beleidsmakers en andere veranderaars van over de hele wereld samenbrengen om gezamenlijk aan een plantaardige toekomst te werken. In 2023 vond het eerste Internationale event plaats. Vorig jaar nog bestaande uit 1 dag en dit jaar is het een 2-daags event.