Inspectie SZW met goed gevolg

25 nov 19

Begin 2019 bereikte ons het bericht dat Young Perfect random geselecteerd was voor een inspectie door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel? Onderzoek doen naar de psychosociale arbeidsbelasting als gevolg van discriminatie op de werkvloer. Belangrijk daarbij is dat er wordt nagegaan of het bedrijf een beleid voert om het risico van discriminatie op de werkvloer te voorkomen, dan wel de gevolgen te beperken. Een belangrijk thema waar wij bij Young Perfect ook zwaar aan tillen.

Deel:

Donderdag 21 november

Op donderdag 21 november vond de daadwerkelijke inspectie plaats. Hierbij werd onze risico-inventarisatie en -evaluatie en bijbehorend plan van aanpak getoetst. Hetzelfde geldt voor diverse beleidsstukken op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting, onze gedragscode- en regels inclusief sanctiebeleid, klachtenregeling, aanwezigheid van een vertrouwenspersoon, en veel meer! Een belangrijke dag waar wij ons uiteraard uitgebreid op voorbereid hebben.

Geslaagd!

Vol trots kunnen wij melden dat wij met vlag en wimpel geslaagd zijn voor de inspectie. Een prachtig resultaat waarbij de inspecteur geen enkele eis (= verbetering) heeft geschreven. Extra mooi is dat deze inspectie een belangrijk thema raakt binnen de huidige arbeidsproblematiek; werkstress, overspannenheid en burn-outs zijn tegenwoordig steeds meer (zichtbaar) aan de orde. Wij zijn dan ook éxtra trots dat ons beleid hier goed op ingericht is.

Meer weten, heb je een vraag of wil je samenwerken?

Neem contact op met Caroline.

Gerelateerd nieuws

Nieuws10 mei 24

Sampling Feastables by MrBeast

Voor opdrachtgever van Bickery Food Group mochten wij een gave sampling verzorgen voor het merk Feastables.

Nieuws30 apr 24

Plant FWD 2024

Plant FWD 2024: wat waren het 2 fantastische dagen in het Theater Amsterdam.

Nieuws12 apr 24

Great Place To Work

Onze collega’s hebben gesproken: we zijn 'a great place to work'!

Nieuws25 apr 23

Holoboer vertelt zijn verhaal op de winkelvloer

Innovatief en creatief in-store activatieconcept gelanceerd om boer dichter bij de consument te brengen: Mijn Melk Mini Pop-Up Boerderij

Nieuws12 apr 23

Diorama of Desire

Plant FWD verleidt met supermarkt Diorama of Desire aanwezigen tot meer plantaardig. Bezoek de speciaal ontworpen future foodstore!

Nieuws2 apr 23

Samenwerking Green Protein Alliance en Eatertainment

Green Protein Alliance en Eatertainment werken samen toe naar 50% van de dagelijkse eiwitten uit plantaardige bronnen.

Nieuws2 nov 22

Rebranding van Young Perfect

Anno 2022 verandert de wereld continu: shoppers bewegen, offline én online. Om die shoppers te blijven inspireren, navigeren én activeren zullen we met ze mee moeten bewegen naar die plekken waar je ze kunt raken

Nieuws10 jun 22

Young Perfect wint de Shopper Marketing Award 2022

Op 9 juni 2022 brachten wij een bezoek aan het evenement: Catch the shopper. Dit evenement stond in het teken van de Marketing Shopper Award uitreiking, georganiseerd door ISMI en Curious You.

Nieuws11 feb 21

Young Perfect Content Studio

Young Perfect lanceert Young Perfect Content Studio!