Young Perfect in top 3 bij de Business Awards Baronie van Breda

26 mrt 19

Op 26 maart vond de uitreiking van de jaarlijkse Business Awards Baronie van Breda plaats. Bredase ondernemingen die zich het afgelopen jaar onderscheiden hebben binnen een specifiek thema worden hier in het zonnetje gezet. Young Perfect eindigde dit jaar in de top 3. Wij feliciteren de winnaar Filmfabriek & Filmkapitaal!

Deel:

Hoe digitaal is uw succes?

De Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Eind maart vond de tweede editie van dit evenement plaats. Het thema was ditmaal: ‘How smart is your business-Hoe digitaal is uw succes?’, een thema waarbij ingespeeld wordt op digitale transformatie binnen bedrijven om mee te bewegen met nieuwe technologieën en hun bijbehorende kansen en bedreigingen. Naast Young Perfect waren ook Bredase bedrijven Filmfabriek & Filmkapitaal en AXI genomineerd. Samen streden zij om de titel ‘slimste bedrijf’ van Breda.

 

De spectaculaire uitreiking vond plaats op één van de meest prachtige en aansprekende locaties van Breda: de Grote Kerk Breda. Na een avondvullend en inspirerend programma mocht Young Perfect hier Filmfabriek & Filmkapitaal feliciteren, twee zusterorganisaties. Zij gingen er met de felbegeerde eerste prijs vandoor.

Meer weten, heb je een vraag of wil je samenwerken?

Neem contact op met Caroline.

Gerelateerd nieuws

Nieuws2 nov 22

Rebranding van Young Perfect

Anno 2022 verandert de wereld continu: shoppers bewegen, offline én online. Om die shoppers te blijven inspireren, navigeren én activeren zullen we met ze mee moeten bewegen naar die plekken waar je ze kunt raken

Nieuws10 jun 22

Young Perfect wint de Shopper Marketing Award 2022

Op 9 juni 2022 brachten wij een bezoek aan het evenement: Catch the shopper. Dit evenement stond in het teken van de Marketing Shopper Award uitreiking, georganiseerd door ISMI en Curious You.

Nieuws11 feb 21

Young Perfect Content Studio

Young Perfect lanceert Young Perfect Content Studio!

Nieuws2 jul 20

Familiebedrijf Young Perfect bestaat 30 jaar!

Het is feest! Op 2 juli 2020 viert Young Perfect namelijk haar 30-jarig jubileum.

Nieuws12 mei 20

Intouch.com & Young Perfect bundelen krachten: AI technologie naar fysieke retail- omgeving

De retailbranche komt digitaler uit de coronacrisis, het shoppergedrag is veranderd. Met trots kondigen Intouch.com en Young Perfect dan ook hun partnership aan.

Nieuws8 apr 20

Eatertainment bedankt de helden van Breda met paasactie

‘Hulde aan de helden van Breda’, aldus Eatertainment, die deze woensdagochtend haar lokale helden van het Bredase Amphia Ziekenhuis in het zonnetje zette.

Nieuws25 nov 19

Inspectie SZW met goed gevolg

Begin 2019 bereikte ons het bericht dat Young Perfect random geselecteerd was voor een inspectie door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Nieuws28 sep 18

Young Perfect groot winnaar bij The Perfect Pitch

Op 27 september vond The Perfect Pitch plaats, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door het Instore Shopper Marketing Instituut (ISMI).