Vacature

Young Perfect Merk- ambassadeur

Jij bent Young en je wilt wat?!

Young zijn!
Young zijn!

Bij ons betekent dat meer dan een leeftijd. Young betekent bij ons dat je sociaal bent, graag onder de mensen komt en niet vies bent van werken. Jij brengt jouw interesse en kennis enthousiast over aan anderen.

Altijd in de weer
Altijd in de weer

Als merkambassadeur ben je altijd in de weer. Met mensen, met eten en met drinken. Je komt namelijk te werken in winkels, supermarkten, beurzen en andere toffe plekken waarbij je op verschillende manieren producten presenteert. Je maakt een praatje met shoppers van verschillende leeftijden.

A-merken
A-merken

Bij Young Perfect werken we samen met A-merken om hun producten op een unieke manier onder de aandacht te brengen. Beleving is het toverwoord. Aan jou de taak om deze producten te bereiden en shoppers te laten proeven, voelen en ruiken. Kortom, de ultieme productbeleving creëren.

Twijfel niet langer
Twijfel niet langer

Ook wanneer je geen verkoopervaring hebt kom je bij ons in een gespreid bedje terecht. Wij leiden jou op tot een echte merkambassadeur en met jouw sociale vaardigheden, aanstekelijke enthousiasme en open houding ben je al ruim over helft van wat je nodig hebt.

Jij bepaalt wanneer je werkt!
Jij bepaalt wanneer je werkt!

Elke promotie is uniek. Net als de tijd en locatie waar je werkt. Daarom vragen we een bepaalde mate van flexibiliteit van je. Idealiter beschik je over eigen vervoer en ben je bereid tot 60 kilometer te reizen. En je bent regelmatig inzetbaar op donderdag tot en met zondag.

Ons aanbod
Ons aanbod

Bij ons krijg je een flexibele parttime baan met een goed salaris, onkostenvergoeding en kilometervergoeding. Je werkt altijd in jouw regio en wanneer het jou uitkomt. Dit is een mooie kans om aan de slag te gaan met de mooiste A-merken en ondertussen unieke trainingen en opleiding volgt

Ja ik ben Young!

Je ziet jezelf helemaal werken als merkambassadeur en wilt dit met ons delen. Stuur dan via onderstaand formulier jouw motivatie en dan hoor je binnen 48 uur van ons. We nemen dan telefonisch contact met je op en plannen een intakegesprek. Daarna weten we allebei of het een match is en of je aan de slag gaat als merkambassadeur bij Young Perfect!

 

Solliciteren?

Young Perfect is hét bureau voor een complete brand & shopper journey activatie

Ben jij de merkambassadeur waar wij naar op zoek zijn?
Stuur je motivatie en cv dan zo snel mogelijk naar Maaike via werving@youngperfect.nl. Meer weten, neem dan contact met Maaike op via 076-5202933.

  CV uploaden (max 2mb)

  Filename.txt

  jpg, png, pdf, doc, docx, txt

  Motivatiebrief (max 2mb)

  Filename.txt

  jpg, png, pdf, doc, docx, txt

  Ps, we gebruiken je gegevens alleen voor sollicitatie doeleinden en worden niet doorverkocht aan derden.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.